Dit jaar wordt het jaar van LIP!

 

LIP (staat voor A Lot Of Lip) Is klaar om de mannen van elk podium af te blazen en het tijdperk van de zelfstandige vrouwelijke artiest in te luiden (who run the world, GIRLS). Nu alle muziek is afgemixt en klaar staat voor de aankomende release ligt de focus op de muziekvideo’s.

Choreografie wordt verzorgd door Wiktoria piela en extra ondersteuning tijdens de muziekvideo performances door Esther Gons – Lemmers en haar danseressen van Claudia Schaper Sports.

Centraal in de video’s zoals altijd centraal staat bij LIP is de sterke vrouwelijke zelfstandigheid. Dit gemixt met een sexy Amerikaanse vibe maakt het hele plaatje compleet. Na het volgen van intensieve repetities is LIP dan ook helemaal klaar om ieder publiek te veroveren on stage. Vol enthousiasme, energie en een gigantische lading zelfvertrouwen, die iedere vrouw verdient, heeft LIP ontzettend veel zin om haar debuut te maken. Het wachten zal dan ook niet heel lang meer zijn voor zij Nederland laat zien waar de vrouw toe in staat is.

Muziekproductie is in handen van Carlos Barbosa en zijn productie team.

Een ding is zeker van LIP gaan we nog veel meer zien en horen. Kan mannelijk Nederland dit aan?

Volg alle laatste nieuws en voortgang van LIP en haar releases op de voet!

Facebook

Instagram