Modellen
Een ‘mooie’ foto is niet voldoende. Toch houden veel modellen zich hoofdzakelijk met hun look bezig.
Marketingstrategie
bepalen is minstens net zo belangenrijk.
Relatie beheer
heeft daarnaast een echt effect op demogelijkheden van onze clienten.

Voor consultatie , begeleiding en bemiddeling kunt u bij ons terecht.

Onderstaand onze huidige modellen bestand.

ALLXS

ALLXS

fitness en llifestyle personality Alex Jamin is een sociaal zeer vaardige vocalist/acteur.
Naast de nodige ervaring als zanger(PopStars) heeft Alex een voorliefde voor het modellen vak.
Momenteel is Alex druk aan het werk voor het nieuwe First Class Works programma JNS

 

 

 

Stacey Gray

Stacey Gray

Stacey Gray Person, is geboren en getogen in Amsterdam. In de afgelopen jaren heeft hij zichzelf ontwikkeld als een allround artiest. Toen hij jonger was, heeft zijn neef hem een aantal keren meegenomen naar de studio. Dit was hetgeen wat ervoor gezorgd heeft dat Stacey zijn interesse in muziek over het algemeen gewekt was. De nadruk lag bij hem op produceren en zingen in de studio.

Hard werken loont:

Na een aantal jaren hard gewerkt te hebben, heeft hij nu zijn eigen studio in Amsterdam. In deze studio produceert hij allerlei verschillende soorten genres muziek. Ook ontwikkelt hij zich als een getalenteerd schrijver, zo schrijft hij teksten voor zowel andere artiesten als voor eigen gebruik. Naast schrijven en muziek maken heeft Stacey Gray zich het afgelopen jaar gefocust op zijn DJ carrière. Zijn stijl kan het beste worden omschreven als ”Eclectic”. Door de vele jaren dat hij al professioneel actief is in de muziekwereld weet hij exact hoe je een publiek kan plezieren en een feestje start!


Wat hij nog meer gedaan heeft:

Ook heeft hij samengewerkt met veel jonge talenten in zijn studio. In 2010 heeft Stacey Gray een R&B groep opgericht onder de naam ”LoveTown”. Stacey was zelf één van de zangers van de groep en gezamenlijk hebben ze verschillende nummers opgenomen. Na een tijdje besloot Stacey dat het tijd was om zich op zijn solo carrière te gaan richten. Ongeveer twee jaar geleden heeft Stacey een stijl switch gemaakt en heeft hij besloten zijn horizon qua genres te verbreden waardoor hij nu multi-inzetbaar is in allerlei verschillende stijlen.

Daarnaast zal je hem ongetwijfeld herkennen van één van zijn tv momenten. Zo was hij onder andere te zien bij het programma ”Thuis voor de Buis” van RTL 4.

Wereldwijd:

Met fenomenale internationale optredens in Reykjavic Ijsland, Toronto Canada en Hurghada Egypte is Stacey Gray een talent waar je niet omheen kan. De optredens in binnen- en buitenland is één van de vele bezigheden waar Stacey zich als Artiest mee bezig houdt.

https://www.youtube.com/watch?v=7ZL-LAm5ATk