Zo kort na zijn laatste release “So Nice” komt de getalenteerde Jerano gelijk met een vervolg. Zijn nieuwe Ep genaamd Loca is het resultaat van de wil  naar success die hij heeft. Dit is de drive die we graag zien bij First Class.

Door het samenwerken met de ervaren en succesvolle DJ wizard van Wizard beatz. Heeft Jerano weer een top productie weten neer te zetten.

Loca is het vervolg op het success van So Nice en zal zijn laatste release zijn voor zijn lang verwachte single “de Manier”. Loca laat perfect zien waar Jerano tot toe in staat is. Zijn sound slaat direct aan op de wensen en trends van hedendaagse vraag uit de urban scene.

Klaar voor het festival seizoen bewapend met gloednieuwe tracks is Jerano ready om de Nederlandse podia over te nemen. Met zijn energieke shows en ervaring die hij heeft met de Amsterdamse club cultuur. Waar de concurrentie overigens moordend is.

Op Loca verschijnen 3 tracks

  • Dripwalk
  • Vies

En natuurlijk Loca

De volledige EP is net zoals alle andere tracks van Jerano die onder First Class uitgebracht zijn te vinden op alle grote muziek streaming diensten.

LUISTER LOCA NU OP SPOTIFY

OF CHECK HEM HIER:

iTunes

Google Play store

Tidal

Deezer

Volg alles over Jerano op www.jeranomusic.nl
Medemogelijk gemaakt door:

www.weallthat.nl
www.drinklavishnederland.nl

Bekijk hier de So Nice EP van Jerano

BEKIJK HIER DE PREVIEW VAN LOCA