“Ouwe Jongens Krentebrood”; iedereen kent deze uitspraak, waarmee gezegd wordt dat alles helemaal in orde is, kameraadschap, ons kent ons. Deze toch wat ouderwetse kwalificatie is door de mannen van #OJKB helemaal omgeturnd naar “hip en happening”, want zo mag je Nederlands hardst aan de weg timmerende DJ feestact wel noemen. In maar een paar jaar tijd is Ouwe Jongens Krentebrood uitgegroeid tot een vaste waarde in de uitgaanswereld en het feestcircuit.
Partyaward winnaars en daarnaast een Gouden Plaat voor de hit ” Middelvinger “.

#OJKB is fissa!


Wat mag je verwachten wanneer je de mannen treft? Non-stop feest door twee super energieke vakidioten. Glenn achter de ‘digitale’ wheels of steel bewapend met een microfoon, en Carlos als aanjager voor op het podium. Natuurlijk wordt je door Glenn en Carlos om je oren geslagen met de vetste hits uit , maar dan met dikke vette beats van nu erin gemixt.

Stil staan is er niet bij wanneer Ouwe Jongens Krentebrood op het podium staat kortom: #OJKB is een gekkenhuis!Zullen we nog een paar toffe feesten noemen waar de heren stonden..? Dutch Valley, Emporium, Kermis Volendam, Boode in Bathmen, Paaspop, Dreamfields, Outdoor Stereo, Electronic Picnic, Nightlife Awards en vele andere feesten.